Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Благотворителен възпоменателен концерт „Завинаги с нас”

09 April 2016

 

Целта на благотворителния концерт в Двореца на културата и спорта е събиране на средства за летен лагер на децата на загиналите, при изпълнение на служебния си дълг, полицаи. Това е кампания с позитивен заряд и изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без бащи. Каузата ще подкрепят Нешка Робева и нейната формация “Нешънъл АРТ”, чието участие  ще включва най-доброто от всички спектакли до сега и отново ще остави без дъх варненската публика и то по един невероятен начин.

Заедно с Нешънъл Арт  в полза на децата на загиналите полицаи ще излязат на сцената участниците в БГ Евровизия Денс Студио „Creators”. “Всички ние сме творци” – обичат да казват танцьорите от Creators”. Именно танцът е начин да се предава настроение,  и те го доказват на всяко свое представление.

За звукът, светлината, и вълшебната атмосфера ще се погрижи Агенция „Интермюзик”, която работи с най- добрите световни производители в бранша, служещи като еталон в съвременното озвучаване и мултимедии.

Народните танци на Школа „Колеви”, съвместно с нашите гост звезди квартет „Интро” ще докажат, че да правиш това, което обичаш означава просто да му се отдадеш изцяло и да радваш с него хората около теб.

Концертът включва над 10 изпълнители, звезди на българската сцена, които умеят да вдъхнат оптимизъм и живот  с много цветове, енергия и красота.

Безапелационно зад благотворителната кауза застават народната певица Петя Панева  и Александър Тодоров с родопска каба гайда от Националното училище по изкустава „Добри Христов”, гр. Варна, с ръководител Павлинка Тодорова

Студио Балет и Бистра Бъчварова – ОДК Варна, геният на електрическата китара Жоро Петров,  със свои танци ще се представят и Шоу балет „Екстра” – танц „Пеперуди”, Школа  “Ели Денс “ – малките бонбони от школа по модерен балет, гр. Варна,

Въздействаща демонстрация на мъжественост и сила очаквайте и от Варненската Айкидо Академия, Варна.

Един концерт, изпълнен не само с мощта на музиката и танците, но и със искрена съпричастност към  децата на загиналите полицаи.

Денят е 9 април, събота, от 18 часа, а мястото – Дворецът на културата и спорта в гр. Варна.

Служители и студенти на Икономически университет – Варна могат да закупят билети от книжарницата в Първи корпус на университета! Цената на билет е 5 лв.

 

 

 

 

Organizer

ФОРУМ „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ”
Phone:
0889/10 20 25
Email:
Milena.Mihailova@yahoo.com
Website:
http://www.mm-brand.net/zavinagisnas/

Venue

Двореца на културата и спорта
бул. "Княз Борис I" 115
Варна, 9000 България
+ Google Map
Phone:
052 647 781
Website:
http://palaceofvarna.com/

Organizer

ФОРУМ „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ”
Phone:
0889/10 20 25
Email:
Milena.Mihailova@yahoo.com
Website:
http://www.mm-brand.net/zavinagisnas/

Venue

Двореца на културата и спорта
бул. "Княз Борис I" 115
Варна, 9000 България
+ Google Map
Phone:
052 647 781
Website:
http://palaceofvarna.com/