Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

МОЯТА БАНКА НА БЪДЕЩЕТО 4.0

29 February 2016

Стартира четвъртото издание на програмата за студентски иновации на УниКредит Булбанк – “Моята банка на бъдещето”. Кандидатстването става онлайн, а срокът е до 29 февруари 2016 г. Може да се участва както самостоятелно, така и в екип, като оптималният брой на екипа е 5 души. Целта на програмата е да провокира студентите да търсят решения, които ще имат значение, както за личното им бъдещо развитие, така и за бизнеса като цяло.

В инициативата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, IT, счетоводство и др. Програмата дава възможност за придобиване на практически опит в бизнеса още по време на ученето. Проектите, върху които ще работят участниците в тазгодишното издание, са фокусирани върху търсенето на иновативни решения в банкирането, в разработването на дигитални канали и други възможности за използването на съвременните технологии в услуга на банковите клиенти и служители.

Работата по проектите ще започне в края на месец март и ще продължи два месеца. В рамките на програмата студентите получават възможност за работа по реален проект в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк. По време на проекта те ще надградят уменията и CV-то си с безплатни високопрофесионални обучения по управление на проекти и по презентационни умения. Най-добрите ще получат покана за стаж или работа в банката.

Organizer

УниКредит Булбанк
Phone:
02/9264 993
Email:
viki.davidova@unicreditgroup.bg
Website:
http://www.unicreditbulbank.bg

Venue

УниКредит Булбанк
пл. ″Света Неделя″ № 7
София, 1000
+ Google Map
Website:
http://www.unicreditbulbank.bg