Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Трети национален конкурс за есе

31 March 2016

Клуб „Финанси“ при едноименната катедра на Икономически университет – Варна организира за трета поредна година Национален конкурс за есе на икономическа тематика. Право на участие имат всички ученици и студенти в България, както и българите, обучаващи се в чужбина. През първите две години над 350 ученици и студенти от България и Европа взеха участие в конкурса, утвърждавайки го като трибуна за изява на проактивните младежи.

Темите тази година са:

  • За студенти – „Бежанската криза през погледа на икономиста“
  • За ученици – „Моите финанси формират моето бъдеще“.

Есетата трябва да бъдат в обем до 5 страници. Крайният срок за изпращане е 31.03.2016 г. на адрес essays_finance@ue-varna.bg! Всички есета ще се оценяват анонимно. Участниците не бива да пишат данните си във файловете, а да оставят трите си имена, курс/клас, специалност и университет/училище като текст в писмото.

Председател на журито е проф. Стефан Вачков – ръководител катедра „Финанси” на ИУ – Варна. Най-добрите есета ще бъдат публикувани, а авторите им ще получат награди от спонсорите на конкурса. Всеки автор ще получи сертификат за участие и изненада. Награждаването ще се проведе в края на април в Икономически университет – Варна.

Details

Date:
31 March 2016
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Клуб “Финанси” ИУ – Варна
Phone:
0885 194 449
Website:
http://finance-club.ue-varna.bg/

Venue

Икономически университет – Варна
бул. Княз Борис I №77
Варна, 9002 България
+ Google Map
Website:
http://www.ue-varna.bg