Весели празници!

Едни от най-светлите празници през годината наближават – Рождество Христово и Нова година. Това са дните, в които правим равносметка на изминалата година и отправяме надежда към настъпващата. Убедени сме, че всеки един от нас има повод за лично удовлетворение от постигнатото през изминалата година и ще прекрачи в Новата година с нови идеи и енергия.

Коледна картичка

Следвайки неотлъчно принципите на Клуб „Финанси“ и желанието да бъдем от полза на колегите ни, да се развиваме заедно в областта на икономиката и финансите, и този семестър положихме неимоверни усилия, за да продължим това, което много колеги преди нас са градили с желание и ентусиазъм. В този ред на мисли Ви предоставяме възможност да се запознаете с дейностите ни през последните три месеца – тук можете да видите презентация относно дейността на Клуб „Финанси” през зимния семестър на настоящата учебна година.

От името на ръководството на Клуб „Финанси” Ви пожелаваме мирна, щедра, успешна и богата на любов и вдъхновение Нова година. Ще бъдем щастливи да продължим съвместния си ползотворен труд в дух на академично разбирателство и толерантност.

С пожелания за изпълнени с прекрасни емоции празници,

Екипът на Клуб “Финанси”